Ruokalista helpottaa arkea

Olemme jo pitkän aikaa käyttäneet viikottaista ruokalistaa apuna kotiruokailujen suunnittelussa. Ruokalistan tekeminen on mitä mahtavin hermojen, ajan sekä rahan säästämiseen sopiva arjen helpottaja. Kun viikon ruuat suunnittelee kerralla valmiiksi, ei tarvitse joka päivä ihmetellä ja miettiä, “mitä tänään syötäisiin?”. Itse ruokalistan tekemiseen ei mene kuin muutama minuutti, kaupassakäynnit ja turhat ostokset saattavat vähentyä valmiiden listojen ansiosta.

Täydellisiä emme tässä asiassa kuitenkaan ole ja esimerkiksi tämän viikon ruokalista on vielä tekemättä. Joskus havahdumme listan tekoon vasta keskellä viikkoa ja taisi muutama viikko sitten unohtua koko lysti yhdeksi viikoksi. Ja se ei kyllä helpottanut arkea ollenkaan, vaan kaupassa ravattiin useampana päivänä ja havahduimme jatkuvasti siihen, että pitäisi taas tehdä ruokaa. Ja ennenkaikkea, että “mitä ruokaa nyt tehtäisiin?”

Jossain vaiheessa minun on tarkoitus alkaa lisäämään ruokalistojamme tännekin, jotta myös te lukijat voitte hyödyntää niitä ja toivon mukaan saada helpotusta omaan arkeenne 🙂

Facebooktwittergoogle_pluspinterest