Alkuviserrys

Tervetuloa Aikainen tiainen -sivustolle! Sivuston ideana oli alunperin sisältää organisoimiseen ja ajanhallintaan liittyviä aiheita, mutta tulinkin toisiin ajatuksiin.

Olen jonkin aikaa porskuttanut kovalla vauhdilla sekä tehnyt jatkuvasti ja tehokkaasti paljon asioita. Paljon kaikkea innostavaakin, sitä en kiellä. Viime viikolla kuitenkin havahduin siihen, etten pystynyt enää rauhoittumaan ja nauttimaan elämästäni, kuten aiemmin. Juuri sillä hetkellä sivuston aihe vaihtui. Päätin, että hallinnan sijaan alan elää enemmän itseni näköistä, rennompaa ja innostavampaa elämää. Ajattelin keskittyä jatkossa tekemään arjesta helppoa ja mukavaa sekä keskittyä enemmän niihin asioihin, jotka todella ovat tärkeitä.

Sivustolta löydät juttuja ensinnäkin helppoon ja mukavaan arkeen liittyen, esimerkiksi ruokaohjeita sekä puutarhan- ja kodinhoitoa. Tilaa on jätetty reilusti myös lukuisille kirjoituksille hyvästä olosta ja stressin vähentämisestä. Kirjoitan varmasti myös suunnitelmistani ja haaveistani sekä kaikesta muusta, mikä liittyy helppoon ja hauskaan arkeen, hyvään oloon ja stressin vähentämiseen.

Nyt vaihdetaan turha stressi elämästä nauttimiseen, tehdään arjesta mahdollisimman helppoa ja nautitaan elämän eri väreistä. Jätetään hyvästit ainaiselle kiireelle, annetaan tilaa levolle, hyville kirjoille ja raikkaalle ulkoilmalle. Lakaistaan roskat maton alle ja keitetään teetä. Otetaan tirsat sohvalla ja nukahdetaan lempikirja kainalossa. Niin minä ajattelin nyt tehdä.

Facebooktwittergoogle_pluspinterest